Táto zelenina obľúbená v Japonsku obsahuje o 150 % viac antioxidantov ako čučoriedky

V súhrne

  • 🥔 Beni imo : fialová hľuza z Japonska so 150 %antioxidanty viac ako čučoriedka.
  • 🌱 Bohaté vlákna, komplexné sacharidy A vitamíny Anevyhnutný pre zdravie.
  • 🌊 Zarovnané s dlhovekosť z Okinawy, nutričného pokladu odolného voči tajfúnom.
  • 🍽️ Všestranné pri varení: používa sa v pyré, koláčoch a tortách, dostupné v bio obchodoch vo Francúzsku.

THE Beni imotáto fialová hľuza pôvodom z Japonska, priťahuje pozornosť pre svoje pozoruhodné nutričné ​​vlastnosti. s 150% antioxidantov viac ako čučoriedky je bohatá na vlákninu, komplexné sacharidy a vitamín A, súčasť okinawskej tradície dlhovekosti. Ako skutočné nutričný pokladtáto superpotravina bojuje proti starnutiu buniek a ľahko si nájde svoje miesto v a rastlinná kuchyňaktorá ponúka gurmánom vo Francúzsku rôzne možnosti.

Beni imo: málo známy výživový poklad

Pôvodne z Japonska, požehnaný imo je fialová hľuza, ktorá vystupuje z tieňa superpotravín. Táto zelenina, mimo Japonska často podceňovaná, vyniká výnimočným obsahom antioxidantov. V skutočnosti obsahuje 150% antioxidantov viac ako čučoriedka, ovocie všeobecne uznávané pre svoje zdravotné prínosy.

Výhody beni imo

Okrem vysokej koncentrácie antioxidantov je beni imo tiež bohaté na vláknav komplexné sacharidy a vitamín A. Tieto živiny pomáhajú posilňovať imunitný systém a zlepšujú zdravie trávenia. Hľuza tiež zohráva kľúčovú úlohu v boji proti bunkové starnutievýznamné aktívum v kontexte dlhovekosti.

Podľa odborníka túto farbu často nosia ľudia so zlou náladou (a nie je to čierna)

Zosúladenie s dlhovekosťou Okinawa

V regióne Okinawa, ktorý je známy svojou mimoriadne dlhou populáciou, poskytuje beni imo základný zdroj potravy. Približne 70% denných kalórií Okinawčanov pochádza z tejto hľuzy, čo svedčí o jej význame v ich strave. Jeho pravidelná konzumácia je v súlade so známymi stravovacími návykmi na podporu predĺženého a zdravého života.

Potrava na prežitie

Beni imo tiež dokázalo svoju odolnosť v ťažkých situáciách, najmä počas tajfúny bežné v Japonsku. Ako potravina na prežitie umožnila prekonať obdobia nedostatku a posilnila tak svoje miesto v miestnom kulinárskom dedičstve.

Všestrannosť v kuchyni

V kuchyni je beni imo mimoriadne všestranné. Či už v pyré, koláčoch alebo tortách, prispôsobí sa rôznym kulinárskym prípravám. Jeho mierne sladká chuť a krémová textúra z neho robia obľúbenú ingredienciu na obohatenie mnohých receptov, pričom prináša nádych farby a vitality.

Superpotravina dostupná pre každého

Beni imo je teraz k dispozícii vo Francúzsku, najmä vo Francúzsku bio obchodyčím umožňuje širšiemu publiku objaviť jeho prednosti. Jeho podstata je súčasťou prevažne rastlinnej kuchyne, odrážajúcej a symbióza so zdravím ktorý nadobúda svoj plný význam v modernom životnom štýle orientovanom na pohodu.

Photo of author
A propos de l'auteur, Darina Šefčovič
Dobrý deň! Som Darina, 29-ročná herečka, ktorá s nadšením oživuje príbehy na javisku a obrazovke. Vďaka rozmanitej škále rolí a skúseností sa mi darí zvládať výzvy a osvojujem si umenie vystupovania. Vitajte na mojej stránke!
Domovská stránka » Životný štýl » Táto zelenina obľúbená v Japonsku obsahuje o 150 % viac antioxidantov ako čučoriedky